Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Интернет маркетинг стратегии

Блогът на VisionBioBg

 КАК ДА Е ЗДРАВО ДЕТЕТО МИ

Станах майка на 40 години – по-добре късно, отколкото никога. Не защото не исках, а защото като всеки работохолик, не намирах време това да се случи. Все си казвах, че има време, а когато времето вече беше безвъзвратно изгубено – промених приоритетите. Макар вероятността да стана майка беше вече минимална, ето, че чудото стана. Как стана ли? – за това ще разкажа следващия път. Историята си струва да се разкаже.

Здравето на детето ми – най-важното

Децата са най-прекрасното нещо, което може да ни се случи. Това не го разбираш, докато не ги имаш. А когато те вече огласят къщата и изпълват цялото ти същество, единственото което е важно е как да запазим здравето им. Аз знам, че превенцията и създаването на добър имунитет е основа за правилното развитие на всички детски органи. Затова още от 2-я месец започнах да създавам тази основа. Детската серия на Vision и първия комплекс от натурални витамини, които започнах да давам бе Junior neo. Избрах го, защото той бе признат от ЮНЕСКО за най-добър детски натурален продукт и най-балансиран с витамини и минерали. Приятен на вкус, децата лесно го харесаха. Счуквам го на прах,  разтварям го с малко вода и след това го давам с биберона.  Лесно и удобно.  Няколко седмици след ползването започнахме да усещаме неговото действие.junior neo Юнеско

Резултати
  • Нормализира се нивото на хемоглобина, което беше много ниско
  • Имаме здрав сън – спряха да се будят през нощта и вече се будим рано сутрин.
  • Спокойни са, изобщо не усетихме колики
  • И бяхме здрави!

На 4-я месец включих и Junior healthy – прополис и витамин С.

Стривам ги заедно и с малко вода и биберона. Познатия начин. Давам ги преди обяд.

След 6-я месец включих и Junior be bigза правилното развитие на костите и зъбите.

И така до 8-я месец:

Схема на прием

Junior Neo + Junior healthy – преди обяд  junior neo vision

Junior Neo + Junior be big – след обяд

Какво още ни се случи
  • Спим до 7-8ч сутринта, като съня е спокоен.
  • зъбките започват бавно да се показват, но няма лигавене и нервност
  • спокойни сме и растем здрави.

Вярвам, че всички мами искат всичко това за детето си. Затова  влезте и се запознайте с повече информация тук. Изпробвайте и споделете. За мен е интересно да разбера Вие какви витамини давате на своето дете? Как ви резултати имате?

Антоанета Игнатова

Блогът на VisionBioBg

 Антоанета Игнатова – моята история

 Блогът на VisionBioBg - Антоанета Игнатова

Блогът VisionBioBG е мястото, където реших да споделя моята история. Аз съм Антоанета от екипа на Пепа Игнатова, която е моя майка и мой ментор по отношение на сътрудничеството ми с компания Vision. Ще се радвам да ви споделя моята история и възможностите, които дава компания Vision. Ще я разкажа накратко – за някой може да е интересна, а за други да е полезна и да отвори нови възможности.

Моята история в блогът VisionBioBG

Работя като Генерален мениджър в голяма международна туристическа компания. В началото, когато се запознах с Vision не проявих интерес. Не знаех нищо за компанията и продуктите, а и нямах време да прочета повече. Имах и своите бариери за системата, по която работеше компанията. С други думи не вярвах. Не бях убедена и тогава, когато моята майка ми предложи да ползвам продуктите. Интензивната работа и напрежение през летния сезон, когато управлявам няколко хотела на морето и  предела на силите ми, беше причината да започна да използвам продуктите. Скоро аз получих своя първи резултат – имах енергия, тонус, сънят ми се подобри, напрежението беше преминало във фаза да не го усещам. Работата ми спореше и се чувствах организирана и съсредоточена. Бъбречните кризи, които имах периодично, изчезнаха. Главоболието ми изчезна. Не исках да си призная, че това беше от продуктите, но си дадох сметка, че се чувствам добре с тях и продължих да ги използвам. И така, повече от 8 години.

Възможност за отлично здраве

Станах майка на две близначки, когато бях на 40 години и когато лекарите ми бяха казали, че не мога да имам деца. Но аз имам своите съкровища, въпреки мнението на лекарите. Убедена съм, че и програмата Био-ин, която използвах няколко пъти изигра голяма роля.  През цялата бременност  използвах продукцията на компанията по програма, която ми правеше моят ментор, който подхождаше с голяма компетентност и отговорност. Аз се доверих и следвах указанията и резултата не закъсня. Аз съм щастлива майка на две близначки, които растат здрави, благодарение на детските продукти, които използват ежедневно, още от втория месец. Цялото ми семейство използва продукцията на компанията. Спокойна съм за здравето на децата ми, а аз имам повече енергия и тонус през целия ден.

Финансова независимост     Блогът на VisionBioBg-Антоанета Игнатова

Винаги съм мислила, че тук само влагаш пари, за да купуваш и използваш продукти и е трудно да се заработват пари. Но аз виждах как мама си купува всеки месец продукти и използвайки интернет от дома, без да се налага да ходи до офис, получаваше няколко пъти по-голям доход от нейната пенсия за 40 години работа в енергетиката. При това работи за себе си. За декември 2016 година тя получи освен чек и подаръци от компанията в продукти за около 2000 лв.  Аз също направих моята активност и получих подарък в продукти за 1500 + още 200 лв от бонусната програма. Забележете, това аз получих, когато си бях у дома и отглеждах двете си деца!

Колко време отделих за това?

Всичко това е извън ангажиментите в основната ми работа, защото това, което ви разказвам сега, го бях споделила с мои приятелки, а те се заинтересуваха и решиха също да се присъединят и си купиха продукти. Та аз нищо кой-знае какво не бях направила – купувам си продукти, които са ми нужни, доволна съм и разказвам за това. Споделям това с приятелите си, с познати и непознати. Споделям го, защото искам и те да се възползват от тези възможности. Аз искам добро за всичките си приятели и затова им споделям как да са здрави те и техните деца. Няма нищо по-добро, да направиш добро!

Премиум карта Vision

“Възможност за отлично здраве” е философията на компания Vision. Компанията дава възможност на всеки да бъде здрав – физически, социално и финансово. И тази възможност е предложението “Премиум карта Vision“, с която ВСЕКИ може да си купува продуктите с максимална отстъпка! Аз с удоволствие подарявам тази карта на моите приятели. Подарявам я и сега на вас, чрез страниците на блогът на VisionBioBG – БЕЗПЛАТНО! Вземете я. Дайте шанс на себе си.

Ако моята история ви развълнува, ако имате нужда от повече информация или компетентна консултация, свържете се с мен. Ще се радвам да съм полезна.

С поздрав,

Антоанета Игнатова

E-mail: tony_ignatova@abv.bg

Skуpe: antoaneta.ignatova

mobile: 0888219287

 

PS: В следващата публикация ще ви запозная с някой индивидуалности относно гледането на близнаци. Това е щастие, което пожелавам на всяко семейство. При мен се случи и сега, от позицията на майка на близнаци смятам, че има много важни аспекти в това, да отглеждаш децата си спокойна, за да дадеш най-доброто, от което те се нуждаят. На пръв поглед, може да си кажем, че това всеки го знае и повечето са преминали по този път. Може и да сте прави. И ако ти, който сега четеш тези редове си от тях, то те моля да ме извиниш и за да не отнемам от времето ти, затвори сайта. Но за тези, които тази тема е интересна и полезна, обещавам, че ще споделя неща, които могат да бъдат изключително полезни и за вас.

Бъдете здрави и ентусиазирани!!! Хубавото предстои!

 

ПРАВИЛА НА ПРЕМИУМ ПРОГРАМАТА НА VISION Премиум карта Vision

Премиум програмата на Vision е разработена специално за Премиум клиентите на компанията и включва партньорски отстъпки и привилегии от Vision. Участник в Премиум програмата на Vision може да стане всеки желаещ, навършил 18-годишна възраст. Участието в Премиум програмата на Vision се потвърждава с наличието на Премиум карта в Премиум клиента.

Как да получите премиум карта Vision

Всеки Премиум клиент на Vision – притежател на Премиум карта – е член на Премиум клуба на компанията и участва в нейната Премиум програма. Премиум картата е собственост на компания Vision. Нов Премиум клиент може да получи карта от действащ партньор на Компанията или да я получи в представителство на Vision. За участие в Премиум програмата на Vision, трябва да се попълни регистрационна форма в хартиен или електронен вид.

Какво дава премиум карта Vision?

След регистрация Премиум клиентът автоматично получава регистрационен номер на партньор на Vision, който се използва заедно с номера на Премиум картата за поръчка на продукти в интернет магазина на Vision и за достъп до Личния офис на Премиум Клиента. Участникът в Премиум програмата на Vision получава правото да закупува продукти на компанията с остъпка до 40%, започвайки от първата поръчка. Размерът на отстъпката зависи от обема на закупените продукти в рамките на един календарен месец. Обемът на продуктите се изразява в CV. CV – това е определен брой точки, който носи всеки един продукт на Vision.

От какво зависи отстъпката при покупка с премиум карта Vision?

При поръчка с обем от 47,5 до 94,99 CV се предоставя отстъпка в размер до 20% При поръчка с обем от 95 до 189,99 CV се предоставя отстъпка в размер до 30% При поръчка с обем от 190 CV и повече се предоставя отстъпка в размер до 40% Вземи сега PREMIUM CARD – http://goo.gl/bLRAiO В течение на месеца Премиум клиентът може да увеличи обема на поръчката си в CV и да премине на ново равнище на отстъпката. При преход на ново равнище на отстъпката на Премиум клиента се открива специална Бонусна сметка. Крайният максимален размер на отстъпката се определя според сумарния обем в CV на всички поръчки за календарния месец.

Какво означава Бонус Възвръщаемост?

Ако в течение на месеца са били направени поръчки с равнище на отстъпката, което е по-ниско от равнището достигнато според резулатати от месеца, то разликата в стойността (Бонус Възвръщаемост) ще бъде начислена в Бонусната сметка на Премиум клиента. Премиум клиентът може да проверява състоянието на Бонусната сметка в Личния офис на Премиум Клиента или при осъществяване на поръчка в интернет магазина и търговските офиси на Vision. Средствата от Бонусната сметка частично или изцяло могат да бъдат използвани за заплащане на поръчки в следващи месеци, т.е. цената на следващата поръчка може да бъде намалена за сметка на бонусните точки. Средствата от Бонусната сметка могат да бъдат предадени на друг участник в Премиум програмата.

Къде могат да се видят бонусните точки?

Управлението на бонусните точки, включително предаването им, се осъществява в Личния офис на Премиум клиента. Програмата за Лоялност на Премиум клиентите е част от Премиум програмата на Vision. Програмата за Лоялност представлява начисляване на бонус в размер на 5% от сумата на личните поръчки за месеца в CV в специална кумулативна сметка Програма лоялност. Сметката се попълва според резултатите от месеца с всички поръчки, направени в течение на месеца. Премиум клиентът може да провери състоянието на сметката Програма лоялност в Личния офис на Премиум Клиента или при осъществяване на поръчка в интернет магазина и търговските офиси на Vision. Премиум клиентът може да използва натрупаните бонуси по сметката за получаване на безплатни подаръчни продукти от Компанията при осъществяване на нова поръчка от 47,5 CV.

До кога могат да се използват бонусните точки?

Неизползваните бонуси продължават да се натрупват по сметката и се допълват с нови бонуси според резултатите от всеки месец. При отсътствие на поръчки с обем CV>0 в продължение на шест поредни месеца натрупаните и неизползвани бонуси се анулират. Сметката Програма Лоялност и Бонусната сметка се откриват автоматично за всеки Премиум клиент при регистрация в Премиум програмата. Участниците в Премиум програмата имат правото първи да получават информация относно появата на нови продукти от Vision, специални акции и намаления от компанията.

Получавам ли нова информация и как?

Включвайки се в програмата, Премиум клиентът се съгласява да предостави за обработка личните си данни на компания Vision и да получава информационни съобщения по e-mail и/или SMS. Премиум клиентът може във всеки един момент да се отпише от получаването на такива съобщения. Участникът в Премиум програмата получава информационна подкрепа от своя Консултант, предоставил му информацията за Премиум програмата, а също така и от специалистите от Консултационния център на компания Vision.

От къде мога да получавам информация?

Контакти на Консултационния център: Търговски офис „Вижън Балкан“: Тел.: +359 (2) 818 39 40, +359 (2) 818 39 41 E-mail: drda@sofia.vipgroup.net Skype: vision.bg.drd Интернет магазин: E-mail: support@visionshop.bg Skype: visionbg.e.shop Работно време: Пон-Вт-Чет- 9:00-17:00, Ср – 10:00-19:30, Пт – 9:00-15:30 При регистрация в компанията всеки Премиум клиент на Vision получава Личен офис на Премиум клиент. За достъп до Личния кабинет е нужно в съответните полета да се въведе номерът на Премиум картата или регистрационният номер на Премиум клиента и паролата, получена при регистрацията в Премиум програмата. Премиум клиентът може да промени получената парола в Личния офис. .

Защо е нужен личен офис на премиум клиента?

В Личния офис Премиум клиентът може да управлява сметката по Програма лоялност и Бонусната сметка, да проверява състоянието им, да прегледа и промени личните си данни, да получава покани за специални конференции и достъп до информационни и обучителни материали. В случай на загуба на Премиум картата следва да получите нова карта. Компания Vision си запазва правото да промени правилата и условията на Премиум програмата по всяко време, уведомявайки Премиум клиентите за промените един месец преди встъпването им в сила.

Как да получа премиум карта Vision?

РЕГИСТРАЦИЯ –  http://goo.gl/bLRAiO