За мен - Роси Денчева - Роси Денчева Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Роси Денчева
Как да Правиш Това Което ОБИЧАШ и да Печелиш Пари ОНЛ@ЙННЕКА ТИ ПОКАЖА КАК И ДА ТИ ПОМАГАМ.
Разбери как

За мен – Роси Денчева

създателят на
“Училище за Сбъднати Мечти”
20150831_195928 1
Мисията ми е да ТИ помогна: 
 Да намериш точно това което ОБИЧАШ да правиш, с ЛЮБОВ и СТРСТ.
 Да повярвяш в СЕБЕ СИ, че си способен да превърнеш МЕЧТАТА СИ в реалност. Да намериш ПОДКРЕПА и съмишленици.
 Да ти помогна да се научиш, как точно другите хора да харесват уменията ти и да печелиш ПАРИ от това онлайн.
Прочети тази статия до края и ще разбереш дали Училището за Сбъднати Мечти е точно за теб?
Защо точно ТИ ще успееш?!
Щом аз успях, ти също би могъл и всичко зависи от ТЕБ самия!
Училището за Сбъднати Мечти е за хора които търсят начин да постигнат пълния си потенциал, които са упорити и не се отказват лесно от мечтите си, които са готови да платят цената на успеха – постоянство, труд, предприемане на действие (дори понякога и неразбиране от своите близки) и въпреки всичко успяват да запазят вярата в своите възможности.
Но НЕ Е за хора, които се чувстват добре на своята “служба” или “работа” за някой друг, които не смятат да рискуват и се чувстват уютно в своята зона на комфорт, които са готови да изоставят мечтите си , защото “така не е прието” и “какво ще кажат хората”, които никога няма да се решат да предприемат по-различно действие, защото “няма смисъл”, в такъв случай най-вероятно Училище за Сбъднати Мечти не е за тях.
Как аз – Роси Денчева се справих:
Първо искам да ти благодаря, че си с мен в това пътешествие!
Помогна ми моята вяра: Аз вярвам в красотата – красотата на природата, красотата на човешката душа, красотата в отношенията между хората!
Сред морето от хора, рядко срещам някой, който може да се нарече Човек с главно “Ч”, но аз постоянно търся и все по-често намирам такива хора! За мен те са усмихнати, позитивни, умни, възпитани … Приятни Личности. За съжаление, не винаги те са успешни. Понякога остават нечути, неразбрани защото им липсва вяра, упоритост или просто не знаят как да продават своите знания, умения или това което създават. Е, аз също БЯХ в тази категория. Имах ясни вътрешни противоречия, между всичко което другите очакваха от мен (“престижно” образование, “работа”, домакинстване, майка, съпруга, грижа за болен родител, приятели …) Нямах време и сили за най-важният човек в живота си – самата Аз, мечтите ми се бяха свили в най-дълбокото и тъмно ъгълче на душата ми, но бяха живи. След дълго търсене и учене и упорита вяра, че е възможно, дори когато никой друг не ми вярваше, аз вече намерих своята хармония и формулата да “работя” каквото ми харесва и да се чувствам щастлива!
      Ако успея да помогна на ТЕБ, да тръгнеш и да извървиш пътя на своите мечти, тогава моята мисия е изпълнена! Щом си тук и четеш тези редове, за мен това означава, че ТИ имаш потенциала да го направиш. Ти не си попаднал случайно на тази статия, явно и ти търсиш начина и формулата за Успех. Бих искала да те видя на финала? А.., да не забравя: Цялото това пътешествие – процес, освен сериозно, е добре да бъде и забавно понякога 😉
Ако това е интересно и вдъхновяващо за теб, сигурно имаш безброй въпроси, не се притеснявай и ми пиши. Твоето мнение е важно за мен!
Академията, която направи възможно всичко това за мен, се казва “Успей в България” !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.