Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
УСПЕЙ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО
" Вашите мечти - наше вдъхновение! " Готови ли сте да сбъдваме заедно мечтите си?
Готов съм!

Проект “Успей въпреки всичко”

                                  Проект „Успей въпреки всичко – НЛО“

       Проект, предназначен за всички, търсят допълнителни доходи  или желаят да стартират  собствен бизнес. За майки, които предпочитат да гледат децата си от дома, да се развиват личностно и да печелят пари. За студенти, като възможност за съвместяване на учене и лекции, с възможност за работа в удобно за тях  време. Предложението е в сила и за трудно подвижни хора, които могат да работят и да общуват от дома си.

                      vazmojno e

     Можем да продължим да се носим по течението, да се въртим в кръговото, но можем и друго! Да поемем по пътя към осъществяване на мечтите си, чрез нови пътища-да излезем от омагьосания кръг и да шпорим водата с нашата сила и вяра. Какво е нужно се питате?

      Всеки от нас, всеки месец закупува определени продукти за грижа за тялото, косата, лицето. Купуваме сапуни,  кремове,грим,чанти,шалове и т.н. Вие познавате ли магазин, които Ви дава отстъпка на всички продукти, точно за това, че купувате от него. Получавате ли информация как, кога и кой крем е полезен точно за вашата кожа? Може ли да върнете продукта, ако не е подходящ за Вас? Аз смятам, че такива магазини няма. И ако искаме да поемем по пътя към мечтите си, просто сменяме обичайния козметичен магазин с магазина Орифлейм. Какво получаваме в замяна?

  • 20% отстъпка от каталожната цена

  • качествена, натурална козметика на достъпна цена/включително и високо технологични продукти/

  • законен и доходен бизнес – шанс за израстване по стълбата на успеха, с постоянно нарастващи доходи

  • социални и здравни осигуровки

  • пасивен доход

  • възможност за личностно развитие

  • стартиране на бизнес без първоначална инвестиция

  • възможност за общуване с хора от много страни , нови приятелства

  • обучения онлайн и чрез срещи на живо

  • възможност всичкото това да се случва от компютъра у дома, а пратката за домашна козметика или Wellness можем да получим чрез поща, чрез куриер или чрез т.н ЛПП в почти всяко населено място в България.

      Ако може човек да прави това от дома си, да получава най-новите продукти в дома си, в крак с  новите технологии, да е здрав и свободен човека и за всичкото това и да му плаща някои… Ами Вие решавате. Има ли желание има и начин.

                             Ако решите да се присъедините към моя екип  направете го    от  тук: 

                                                                   Ако смятате ,че губите нещо –не го правете!

          Бих искала да споделя с вас своите мисли  относно здравето и защо реших да създам този проект. Защото когато човек загуби нещо, тогава го оценява и благодарение на силата на вярата и надеждата, приема проблема като начин за израстване.

        Животът ни е даден, за да успяваме. Това, че на някои е даден висок старт в живота е добре. Но да имаш здраве или здрави крайници, съвсем не означава, че само това е гаранция за успех. Докъде ще стигнем зависи само от нас, от нашето желание да успеем въпреки всичко. Не физическите ни проблеми са спирачки за успех и сбъдване на мечти. За всеки „въпреки всичко“ е различно, но ограниченията в мислите пречат за реализацията ни. Космически закон на  всяко живо същество е  да се осигури възможност да се  прояви. И е тъжно когато ние с нашето отчаяние и самосъжаление се противопоставяме на този закон. Затова и ние успяваме независимо от болките, страданията и ограниченията . “Нашите лоши мисли и чувства са първите ни неприятели, които застават на пътя ни и не позволяват да вървим напред „

           Слабостите и недъзите не са шупли в силния характер, а негова сърцевина. Нека покрай тези слабости да изградим силен характер. Да имаш физически недъг, да се гърчиш като червей от болка, докато стигнеш до леглото, но да проявяваш сила и смелост в желанието да успееш – това е сила на характера. Болката пронизва тялото, но си казваме: ние обичаме нашето тялото и се грижим за него. Нека не се отдаваме на самосъжаление, защото болката страданията са мотив, който ще ни изведе към успех. Ние сме като другите и нашите проблеми ни правят по-силни. Нека да намерим силните черти у  себе си и се държим  за тях, те са път  към целта.

          Всеки човек живее със свои мечти и надежди и има право да ги реализира. Всеки иска да е финансово независим, като тук няма определена рамка. За всеки тя е различна. Обичайната, предпочитана форма за изкарване на пари е т. н „сигурна работа“.                                      мечти

  Ако решите да осъществите своите мечти и цели  по различен начин от традиционния –  тогава започват проблемите.  Най-близките до нас  започват да ни разколебават. Така преди няколко години мрачните мисли ми бяха ежедневен спътник и не виждах светлина в тунела. Но има моменти в живота, когато желанието за промяна  е толкова силно, че е важно колкото глътката въздух под вода и колкото капката вода за жадния. И тогава идва момент на прозрение, че има светлина и, че за нея трябва да  работим ние, не друг. Промяната започва от нас и света постепенно става по-различен.       

           
След 23 години работа в държавната администрация с и основна задача да помагам на хората, разбрах ,че съм загубила времето си за без мислени действия. Живяла съм в заблуда и думите, които казвах на хората- ами не става – такъв е закона, действаха зле на моите ценности. Работех с хора с увреждания, но длъжността имаше рамки. Самата аз също съм в тази група. Имам си дискови хернии, в  следствие на силни болки получих сколиоза , парези в крайниците. От няколко години съм с тежка остеопороза, която ме лиши от  прешлен, интеркостални невралгии вследствие смаления прешлен, счупени ребра без усилия и т.н.  И въпреки всичко е добре да изградим у себе си начини за установяване силата на болката, чрез различни методи, да я намаляваме до степен на поносимост и желание да успеем въпреки всичко.

                                Прави каквото обичаш и обичай това, което правиш!Dowhatyoulove


“Намери си работа, която ти харесва и никога повече няма да ти 
се налага да работиш”   

Конфуций 

                  


Всяка частица от моето тяло,  цялата ми душа, всичкото “Аз” е щастливо, че намери, това, което ме прави щастлива. Работата е моето удоволствие, а удоволствието е моята работа.

Готова съм с всичките си сили да покажа пътя на всеки желаещ, как започва промяната, метаморфозата, пътя към мечтите. Нужно е  само да ми се доверите!

         az

 
/2012 г. започна моята приказка с Орифлейм /