За мен - Дамян Петров Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
МИСЛИ ЗА УСПЕХ

За мен – Дамян Петров


Работи с мен    Казвам се Дамян Петров. Мисията ми е да мотивирам и вдъхновявам хората да живеят живота си по възможно най-пълноценният начин. Да се развиват и да предприемат масивно действие за реализиране на свойте цели. По професия съм художник. Занимавам се с изкуство (www.petrovkartini.com) и интернет маркетинг. Интересувам се много от здраве и науката за личностно развитие.
   Винаги съм търсил възможности за инвестиране. Никога не съм се притеснявал да влагам пари в различни курсове и обучения. Един ден докато гледах един семинар за личностно развитие в YouTube, случайно попаднах на една от видео сериите на “Успей в България”. Изгледах всички видеа и през цялото време си представях, как ще приложа новата информация в моя бизнес с картини. Отдавна бях осъзнал, че най-добрата инвистиция е в знанието и, че развитието на личността е неразделна част от успеха във всеки бизнес. Още първият път, щом видях бутон, от който  да закупя Академията, не се поколебах и за миг (особено, когато видях специалните отстъпки).
   Останах изключително доволен от всичко, до което получих достъп. Понеже имам навика да заделям пари за инвестиране, за мен не беше проблем да закупя и Сребърното Ниво на Академията, което е задължително за всеки, който е сериозен. Така станах представител на компанията и започнах да работя упорито в сферата на интернет маркетинга и същевременно да прилагам наученото в собствения си бизнес с картини. След повече от половин година работа с екипа на Успей в България резултатите бяха на лице. Промених изцяло вижданията си за маркетига и продажбите ми се умножиха. Спестих куп пари от безсмислена реклама в интернет и достигнах да много нови хора, с които изградих здрава връзка и взаимоотношения. Разбрах, че съм на правилното място, в точното време и с правилните хора. Убедих се, че това е най-добрата компания за мен, която ми дава възможностите, перспективите и обучението, от което имам нужда. Точно затова закупих Златното Ниво и станах част от лидерския екип на Успей в България.
   За мен присъединяването ми в Успей в България е едно от най-добрите решения, които съм вземал!!!
   Ако си сериозен за успеха си и желаеш да се развиваш всеки ден и да достигнеш до пълния си потенциал или просто искаш да изградиш или доразвиеш своя бизнес в интернет==>>

Гледай Безплатното Видео Обучение още Сега!

Ако имаш въпроси, можеш да се свържеш с мен на имейл: damqnpetrovdmp@gmail.com


12671625_10206023596892421_72947951843464112_o