MY ADVERTISING PAYS- НАЦИОНАЛНА СРЕЩА СОФИЯ - НА 9 АПРИЛ 2016 !!! - Печели от Реклама Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Печели от Реклама

MY ADVERTISING PAYS- НАЦИОНАЛНА СРЕЩА СОФИЯ – НА 9 АПРИЛ 2016 !!!

 Заповядайте на 9 април 2016 година, на Националната среща в София – хотел Рамада(Принцес),за да научите за най-добрата компания My Advertising Pays и невероятните възможности за печалби, които тя ни предоставя в бранш с 1 милиард долара дневен оборот и същевременно най-бързо развиващият се – Онлайн Реклама. За повече инфо и програмата вижте тук.

На събитието ще присъстват тримата най-успели българи, както и световни лидери от Германия, Италия, Австрия и др., както и най-голямата звезда и един от четеримата милионери, които компанията направи Simon Stepsys от Англия.

Първата част от събитието включва презентация на бизнеса с  My Advertising Pays. Моля хората, които решат да присъстват, на влизане да опоменат, че са поканени от мен – Теди Иванова.

Очаква ни вълнуващ бизнес ден, затова заповядайте!! С огромно нетърпение очаквам този ден, за да се срещна и запозная с всички вас на живо!

Теди Иванова- Elite Club за My Advertising Pays.