Често задавани въпроси и отговори - Печели от Реклама Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Печели от Реклама

Често задавани въпроси и отговори

 

МАП абривиетура на My Advertising Pays
Нека със следващите въпроси и отговори разберем малко повече за фирмата.

В: Как да променя времето, в което сърфирам( се извършва ежедневната работа)?

О: Това зависи от вашето свободно време и дали искате да бъдете в сайта в ранните или по-късните часове на деня. По-лесно е да направите това за по-рано. Да предположим, че сърфирате около 21:00 часа, но графикът ви е сменен и искате да си свършите работата в 10:00 часа. Просто направете 10-те си клика веднъж в 21:00 и после отново в 10:00 на следващия ден. Тези 10 клика ще се зачетат за 10:00, тъй като е нов ден и таймерът ще се занулява в 10:00 всеки ден. Ако искате да смените времето си на сърфиране за по-късно, имате две опции: – Можете да оставите таймера да стане червен и нарочно да пропуснете времето за кликане, докато не дойде часът, в който искате да сърфирате. – Докато часовникът е все още зелен, закупете „Почивен ден“ в точното време, в което искате от тук нататък да се занулява таймера. На следващия ден часовникът ще се рестартира точно тогава, когато сте го искали.

В: Трябва ли да чакам за кликовете докато таймера стане червен?

О: Не, не трябва да чакате. Можете да го правите по всяко време, когато часовникът е зелен, но кликовете няма да бъдат зачетени, ако не е нов ден (след полунощ по Източното време= 07.00 часа българско лятно време). Така, че, ако обикновено сърфирате около 21:00, трябва да започнете в 20:45. Ако искате да държите часът за сърфиране точен, кликнете на 9 сайта и точно в 20:59 часа направете последното си посещение на реклама.

В: Как работи отброяващия таймер?

О: Скриптът ни отброява 10 посетени реклами и след това започва обратно броене от 24 часа от този момент. Сървърът ни се води по Източно време, което можете да видите точно под поздравителното съобщение на главната си страница.

В: Колко време отнема, за да пристигнат продуктите на МАР след закупуване?

О:Това зависи от метода, по който сте избрали да заплатите дадения продукт. В някои случаи директното въвеждане на банкова сметка, а също и Solid Trust Pay функцията от вашия eWallet, е най-бързият и моментален начин. Но понякога просто се изисква известно време за обработка на поръчката. Във всички случаи ще получите продуктите си след, като те се появят в транзакциите на вашия I-Payout. Ако не ги получите и след, като това се е случило, моля, изпратете ни съобщение и ние ще се погрижим проблема да се разреши.

В:Какво е MyAdvertisingPays.com ( МАР)?

О: Ние сме компания с $0 дълг. Рекламна платформа, даваща печалба на всеки 20 минути на всички членове, закупили „Кредит пакет“ и натиснали на 10 от рекламите в сайта. МАР е абревиатура на My Advertising Pays( моята реклама плаща).

В: Помощ! Не мога да вляза в акаунта си!

О:1. Ако подозирате, че някой е влязъл във вашия акаунт, изпратете ни съобщение с тема „Unauthorized Access” (неоторизиран достъп) и ние временно ще заключим акаунта ви, докато разрешим проблема. 2. Ако имате включена IP защита и се опитвате да влезете от друг компютър, проверете вашия e-mail за потвърдително писмо. Системата ни праща автоматично съобщение, когато се опитвате да влезете от друго място. 3. Ако нито едно от горните не е в сила за вас, изпратете ни съобщение с детайлите на вашия проблем.

В: Липсват пари от акаунта ми!

О: 1. Уверете се, че не сте включили опцията Auto-Repurchase (автоматично презакупуване), която се намира в Quick Stats. 2. Ако има неоторизирани изтегляния от акаунта ви, възможно най-бързо ни изпратете събощение с тема „Unauthorized Withdrawal“ (неоторизиран достъп)и ще заключим временно акаунта ви, за да бъде предотвратена евентуална измама.

В: Колко сигурена е МАР?

О: От създаването ни сигурността е на първо място. Сървърът ни прави бек-ъп (връща данни) на всеки 20 минути. Имаме софтуер, закодиращ всички ваши данни, а също и много механизми предотвратяващи измама. Предоставяме IP защита. Можете да бъдете спокойни, че докато използвате нашите услуги сте напълно защитени. Предоставям ви и напътствия, които могат да ви помогнат: – Винаги използвайте анти-вирусна програма и я дръжте обновена. – Използвайте различни пароли за МАР и e-mail-а си. – Използвайте различни пароли за МАР ивашия I-Payout. В допълнение: Получих съмнително e-mail писмо, което изглежда е от МАР, в което ме питат за моята парола/друга лична информация/изискват да сваля нещо.

Никога няма да искаме от Вас да свалята или въвеждате паролата си, още повече чрез e-mail. Ако се съмнявате в измама, изтрийте съобщението и въведете сайта ни директно в браузъра си преди да въвеждате каквото и да било.

В: Как да променя паролата или ПИН-а си?

О: Можете да променята информацията си от “Security Settings” (настройни на сигурността).

В: Какво са „Кредит пакети“?

О: Това е нашият продукт, върху който се гради системата ни. Идва с 550 нормални кредита и 10 бустъри, с които можете да рекламирате ваш бизнес/продукт/услуга и т.н. Цената на един пакет е $49.99. Във времето всеки един от тези пакети ви носи $60.

В: Как печеля пари?

О: Или като участник на нашата учебна програма (по-долу), или чрез „подялба на печалбата“ със закупуване на „Кредит пакети“ (един или няколко). За всеки закупен пакет ще бъдете класирани за подялба на печалбата. За всеки активен пакет получавате дял от печалбата на всеки 20 минути. Ако закупите 2 пакета, получавате два дяла, 10 пакета – 10 дяла и т.н. докато всеки един не донесе в замяна $60. За да станете част от печалбата трябва всеки ден да натискате по 10 реклами от сайта ни.

В: Имате ли реферална програма (хора записани под вас)?

О: Да. Можете да получавате до 10% комисионна за всеки закупен продукт от човек записан под вас. Всичко, което трябва да правите е да представяте MAP на други хора, за да получавате нашите безплатни „инструменти“, намиращи се под Promotion Center от лявата страна на вашата начална страница. Заработените пари веднага ще бъдат добавени към вашия акаунт. Извършете работата веднъж и получавайте пари постоянно!

В: Колко време отнема на един „Кредит пакет“ да ми донесе $60?

О: Това зависи от много променливи, не можем да дадем сигурно време, а и закона не ни позволява да гарантираме дадена печалба за определен период от време.

В: Какъв е точният механизъм на разпределение на печалбата?

О: Няма точен отговор на този въпрос. Печалбата се изчислява по множество формули и отново е подвластна на много променливи. Не можем да гарантираме точна сума.

В: Какви начини на плащане приемате?

О: Всички изплащания се извършват от VX Gateway. Поръчките се извършват през VX или Solid Trust Pay. Ако нямате акаунт в VX,можете да се присъедините като направите поръчка през VX Buy Now бутонът или да се логнете през VX eWallet Signup, намиращо се в лявата колонка с менюта.

В: За кой продукт приемате кредитни карти?

О: За всички продукти може да се плати с кредитна/дебитна карта през VX Gateway.

В: Закупих един или повече „Кредит пакети“, но виждам малко или никакво разпределение на печалбата в акаунта си!

О:Първо – бъдете сигурни, че сте натиснали на 10-те реклами. Второ – ако сте направили поръчката днес, печалбите ви ще започнат да растат след полунощ Източно време. Трето – подсигурете се, че сте във вашият 30 дневен пробен период ИЛИ имате поне Basic членство след изтичането на 30-те дни. Последно, но не по важност – много неща влияят на печалбите ви, те варират всеки ден. Освен, ако не печелите нищо (и сте проверили нещата казани по-горе), всичко върви нормално.

В: Трябва ли да закупя „Кредит пакет“, за да печеля?

О: Абсолютно не! Можете да изберете просто да сте участник на нашата учебна програма и да печелите комисионни, като помагате на други хора да печелят при нас.

В: Има ли лимит за теглене от свободни/платени членове?

О: Трябва да имате поне $10 във вашия Available Account Balance за теглене. Тегленето с STP е ограничено до $500 на седмица, а през VX Gateway е ограничено до $9900 на ден (на член).

В: Има ли МАР резервен фонд?

О: Да! Извън главния резерв предоставен от компанията, процент от всички печалби се пренасочват към резервен фонд, който подсигурява изплащанията напред във времето.

В: Как МАР поддържа и подсигурява своят растеж и разширение?

О: Най-напред със сегашното ни положение не сме зависими от записвания на нови членове, за да продължаваме напред и да запазим изплащанията. Това се дължи, на нашата изплащаща система, ограничаваща ни откъм скорост на разрастване. Редовно изплащаме реферални комисионни. С „подялба на печалбата“ подсигуряваме сигурен и спокоен начин за повишаване на вашите спестявания през времето.

В: Каква е разликата между Lifetime Combined Earnings (общо комбинирани печалби) и Available Account Balance (свободен баланс на акаунта ми)?

О: Можете да теглите всички пари и да поръчвате продукти с тези намиращи се в Available Account Balance. Lifetime Combined Earnings са комбинираните печалби, които сте направили от първия момент на създаване на вашия акаунт при нас.

В: Какво е Available Advertising Fund (свободен рекламен фонд)и защо не мога да го изтегля?

О: 5% от всички ваши печалби се приспадат и се поставят във вашия Available Advertising Fund. Тези пари могат да бъдат използвани за закупуване на всичко на сайта ни, включваме „Ваканционното време (Vacantion Time)” или „Автоматичното презакупуване (Auto-Repurchase). Целта е понижаване на маркетинговите загуби и стимулиране на поръчките на наши продукти, подсигуряващи стабилният поток приходи, промотирането на нашите услуги и разширяването на MyAdvertisingPays.com.

В: Направих голяма поръчка на „Кредит пакети“/Реклама, но не ги виждам/не мога да започна рекламните си кампании, какво става?

О:За да се предотврати измама, всички големи поръчки трябва да се обработят от персонала. Ако сте направили поръчката през Available Advertising Funds/Available Account Balance, тя ще бъде обработена до 24 часа. Ако сте направили поръчката през VX или STP, тя ще бъде обработена в най-кратък срок след вашето заплащане. В зависимост от избрания от вас метод това може да отнеме от няколко часа до няколко дни. Извиняваме се за някои неточности, които могат да се случат повреме на процеса. Бъдете сигурни, че обработваме покупките ви в най-кратки срокове! Можете да видите статуса на транзакцията като натиснете на Transaction Pending под Everything Financial на вашата главна страница

В: Къде е моята реферална комисионна?

О: Тя автоматично се добавя към акаунта ви след получаване. Можете да видите детайли като натиснете на Referral Commission History.

В: Къде е седалището на МАР?

О: MAP се ръководи от офиси на о-в Ангуила.

В: Нямам бизнес, който да рекламирам, мога ли да печеля пари с МАР?

О: Да! Можете да започнете веднага със закупуване на „Кредит пакет“ от цена $49.99, кликате на 10 реклами в нашия сайт и моментално ще започнете да печелите пари на всеки 20 минути докато пакетът не ви донесе $60. В процеса на работа оглеждайте се за неща интересни за вас и се включете към нашите предложения. В по-късен процес тези неща могат да ви донесат дори повече пари. Нямате пари за друг бизнес? Използвайте кредитите си за рекламиране на благотворителност!

В: Има ли лимит за поръчки на „Кредит пакети“?

О: Да. Имаме така нареченият „безопасен лимит“. При разработването на сайта сме изпробвали различен максимален брой на „Кредит пакетите“. Числата, които виждате за различните нива на членство са и тези, които намираме ние за най-безопасни.

В: Продуктите освен „Кредит пакетите“, които предлагате, класират ли се за подялба на печалбата?

О: Не, само „Кредит пакетите“ се класират за печалба. Въпреки това всички наши продукти добавят пари към „гърнето“, които се разделят на квалифицираните ни членове.

В: Трябва ли да натискам на реклами, за да печеля?

О: Да. Трябва да натискате на 10 реклами дневно, за да се класирате за подялба на печалбата. „Ваканционно време“ може да бъде закупено, ако сте възпрепятствани да го правите.

В: Трябва ли да натискам на реклами, за да получа рефералната си комисионна?

О: Не. Независимо дали кликате на реклами или не вие продължавате да я получавате.

В: Мога ли да купувам „Кредит пакети“ с рефералните си печалби?

О: Да! Те са ваши и можете да правите с тях каквото пожелаете. Можете да купите каквото искате, а дори и да ги изтеглите (минимум $10 на теглене)

В: Това интернационална възможност ли е?

О: Да! Всеки от която и да било държава, разполагащ с интернет, може да се присъедини към MAP!

В: Как ми се плаща?

О:Можете да пожелаете теглене с минимална сума $10 всеки ден от понеделник до петък. Просто натиснете на Withdrawal (изтегляне) под Available Account Balance.

В: Кога се извършват плащанията?

О:Плащаме няколко пъти дневно – от понеделник до петък. През събота и неделя се преустановяват тегленията.

В: Какво е времето за ответна връзка с вас?

О: Връзката между екипа ни и членовете ни е много важна за нас. Можете да получите отговор в рамките на 24 часа, а в повечето случаи и много по-бързо. Имайте предвид, че например в почивните дни, отговорите ни могат да закъснеят.

В: Пожелах да изтегля, но не съм получил парите си?

О: Плащанията се обработват няколко пъти дневно. Въпреки това, от време на време, докато минаваме през различните акаунти на нашите членове, може да се получат леки забавяния. Независимо, вие ще получите парите си в рамките на 24 часа – от понеделник до петък.

В: Защо не приемате PayPal?

О:Имат лошият навик да „замразяват“ или ограничават акаунтите на членовете си заради минимални или никакви причини. Не бихме искали да подлагаме парите на членовете си на риск от „замразяване“ по каквито и да било причини.
Но е възможно теглене към PayPal.

В: Мога ли да имам повече от един акаунта?

О: Множеството акаунти не са позволени. Ако разберем, че получавате рефералните си комисионни на ваши собствени поръчки ще отнемем членството ви.

В: Мога ли да сменя спонсора си?

О: За жалост – не. Веднъж щом създадете акаунта си, вашият спонсор не може да бъде сменен от вас или от нас.

В: Какво се случа, ако се отметна от поръчка на услуга, за която съм платил на МАР?

О: Всяка промяна в плащането, което сте извършили към MAP е наказуемо и води до моменталното ви изтриване от системата. Това правило е повтаряно не веднъж. Ако имате проблем, се свържете с нас. Благодарим ви!

В: Какво е „Pay It Forward”?

О: Това е опция, която позволява закупуването на „Креди пакет“ за друг човек, използвайки пари, намиращи се в Available Account Balance или тези във вашия eWallet. Понякога, хората биха искали да видят как точно работи преди да се „обвържат“. Това е и идеята. Също така е добра идея за подарък J.

В: Ще получа ли комисионна, когато ползвам „Pay It Forward”?

О: Не, тя се получава само, когато промотирате нашите услуги. Когато използвате “Pay It Forward” вие не извършвате продажба, а просто купувате услуга за някой друг, но ако той започне да купува – вие започвате да печелите.

В: Мога ли да закупя реклами от човек, използващ „Pay It Forward“?

О: Не, „Pay It Forward“ се използва само за купуване на „Кредит пакети“ за друг човек.

В: Мога ли да използвам моят Available Advertising Fund за “Pay It Forward”?

О: Не, за тази цел се използват пари от Available Account Balance или вашия eWallet.

В: Печалбите ми варират, един ден са по успешни от друг. Защо се получава това?

О: Изплащанията зависят от продажбите. В някои дни размерът им ще е по-голям от други дни и обратното.

В: Мога ли да кликам на повече от 10 реклами на ден?

О: Да. Дори получавате различен брой кредити за всеки сайт, който посетите, които можете да ползвате за ваша собствена реклама.

В: Каква е тази ваканционна услуга и как работи?

О: С нея можете да закупите определено време, в което няма да ви се налага на натискате на 10 реклами дневно. Можете да закупувате до 60 „ваканционни“ дни в годината, в които ще участвате в подялбата на печалбата.

В: Каква е опцията автоматично презакупуване и как работи?

О: ! Премахната е.

В: Какво се случва, ако не натисна на 10 реклами след като таймерът е изтекъл?

О: Ще спрете да участвате в „подялба на печалбата“. Ако успеете да предвидите период от време, в който няма да можете да натискате на рекламите, можетеда закупите „Ваканционно време“, за да избегнете загуба на пари, докато ви няма.

В: Защо не печеля вече от моите „Кредит пакети“?

О: Всеки пакет ще ви заработи $60 ($57 в Available Account Balance и $3 в Available Advertising Fund). Проверете дали вашите пакети не са го направили. Ако да – няма да ви носят повече печалба. Можете да закупите още „Кредит пакети“, за да започнете да печелите. Ако това не е случаят, натиснете в рамките на 24 часа 10 от рекламите на сайта. Последно – ако 30 дневният ви тестови период е изтекъл, вие няма да получавате пари докато не достигнете поне Basic членство.

В: Трябва ли да плащам данъци върху парите, които печеля от МАР?

О: Всеки човек е отговорен за обявяването на своите приходи в зависимост от законите на държавата, в която живее. Обърнете се към специалист за повече подробности.

В: За какво се използват кредитите?

О: Използват се за направа на ваши реклами. Един кредит = една импресия на рекламата.

В: Какво са кредит бустъри?

О: Те буустват (подпомагат, забързват) нормалните кредити. Например, вие имате реклама с 400 обикновени кредити свързани към нея. Тогава свързвате 100 бустъра към нея. Това означава, че следващите 100 пъти, в които рекламата е натисната, вашата реклама ще се появява за 30 вместо за 10 секунди, даваща ви МАКСИМУМА на показване. Може да се случи така, че да ви останат бустъри, а да се изчерпат нормалните ви кредити (например, когато рекламата не е получила 100 натискания) – в този случай имате две възможности: – Да сърфирате (кликате на реклами)в нашата платформа. – Да закупите „Кредит пакет“ и да добавите нормални кредити към оставащите бустъри.

В: Мога ли да оставя на пауза моята рекламна кампания?

О: Да! Натиснете на „Manage Campaigns (управление на кампании)“под секцията Advertising Center, намиращ се от лявата страна на сайта. От там можете да оставяте на пауза, отново да пуснете, изтриете или пък добавяте кредити към кампаниите си. Моля да забележите,че поръчките от вида Static Banner не могат да бъдат паузирани.

В: Всичко ли мога да рекламирам на МАР?

О: Целта ни е да предоставим безопасна за рекламиране платформа. Във връзка с това реклами със следната тематика се забраняват напълно: всички видове измамни програми за инвестиране, лъжливи пирамидни схеми (определени от законите на САЩ), расизъм, наркотици, насилие, незаконни даунлоуди (изтегляния), порнография или сайтове със сексуална тематика, хазард, измами или всякакъв вид подвеждащи/лъжливи реклами. Моля вижте “Advertisements (реклами)” в Правила и условия за използване на сайта (Terms and Conditions).

В: Бях измамен от някой, рекламиращ в МАР!

О: Докато се опитваме да затегнем защитата и само легални и легитимни търговци и компании да рекламират на нашата платформа, е възможно някой да мине незабелязан. Ако сте били измамени, моля пратете ни съобщение, каква точно реклама използва сайта и ние ще разучим и вземем действие върху проблема, въз основа на това каквото открием.