Ново МАП 2.0 - Печели от Реклама Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Печели от Реклама

Ново МАП 2.0

My Advertising Pays 2.0 ще е една много по-модерна платформа за вашата реклама.

Преди средата на 2016 г. се очаква да влезе подобрение на платформата МАП – МАП 2.0!

Това, което предстои ще е уникално! Ето някои от нещата, които ще се подобрят!

– Управлението на МАП се мести от САЩ в Англия. (90% от световния трафик идва от Европа)

– Валутата ще е вече евро (което е доста по-стабилно от долара)

– Управлението на VX също се мести в Европа

– Компанията ще е в Европа, както и VX, това ще позволи значително намаление на таксите!

– Досега компанията работеше с наемни програмисти (които са се занимавали и с други платформи)… С МАП 2.0 ще работят специални програмисти – едни от най-добрите в цял свят, които ще се занимават само с МАП!

– МАП ще издават банкови карти на потребителите си, с които ще може при теглене от сайта – в рамките на минути да получаваме средствата по картата си!

Това са само част от подобренията, които предстоят! Едно е сигурно – МАП се превръща в империя!!!

Предоставям ви и някои съобщения от компанията за предтоящите промени! 🙂

1) Съобщение е от нашия главен изпълнителен директор Майк Дийз…

MyAdvertisingPays е само първата от много дъщерни дружества (сестри-сайтове). Според нашия бизнес план, те ще бъдат изградени на етапи. Нашата цел е да превърнем нашата запазена марка МАР , като единствено място, от където да извършвате всички ваши онлайн дейности, за което ние ще увеличаваме нашето присъствие и съсредоточим нашите сили в посока и по такъв начин, че да се превърне MAP в една общопозната и утвърдена марка.
Искам да споделя с вас нещо, което вече съм изпратил на моят екип. Това е откъс от имейл и резюме на бизнес план, тук са откъсите;
“Ние не сме просто поредната” rev- share” (Забележка преводач :. Rev е съкращение на Revenue = доходи, приходи, Share = участие)( с други думи поредната програмка за бързи печалби). Ние сме търговска марка, чието присъствие ще става все по-голямо, докато изграждаме напред нашият бизнес. Няма място за сравнение между МАР и която и да е фирма в момента или с това, в което МАР ще се превърне. ТОЧКА!
Ние не сме поредната системка за бързи печалби и е ужасяващо да ни поставят “Rev- Share” класацията. Хора, пригответе се за нещо голямо и го казвам напълно сериозно.
Искам да насърча всеки от вас да вземе нещата присърце, да разберете моето виждане, моята визия, да превърнем MAP в известна и популярна марка. Ние не можем да го постигнем само с MyAdvertisingPays. Това ще е една комбинация от иновативни спомагателни дружества, услуги и ниши (бизнес-) за постигане статут на известна марка( име). Аз няма да се спра, докато не стигнем до там.
MyAdvertisingPays е първата от много подобни сайтове, които ще последват и ще покрият много различни ниши, включвайки се всички заедно към нашата основна страница и систематично ще положат основите на една разширяваща се империя, а именно МАР и нейната мрежа от сайтове.
Това е началото на нещо огромно, и всеки от нас е от значение, за да го превърнем в реалност. Имам нужда от упоритата работа и отдаденост на всеки един от вас. Това няма да е лесно, но знам, че заедно ще успеем. Ако съществуваше възможността да си купите MAP акции, аз силно бих посъветвал “заредете (!)” (Купи колкото е възможно повече!), Защото всички ние сме по пътя нагоре и напред. Обърнете внимание на нашите членове и нашите членове ще се погрижит за вас.
Нека да се обединим и да се концентрираме в работата, докато всичките ни мечти се осъществят. ”
Споделям това с вас, защото искам всеки един да знае, че съм сериозен, аз съм готов, аз имам план, визия, и аз няма да спра, докато не стигнем до там.
Ако търсите програма за правене на пари за една нощ, търсете другаде.
Ако искате да бъдете част от компания, която ще революционизира начина, как хората мислят и приемат интернет да се печелят сериозни суми пари – останете и ще бъдете положително изненадани!

 2) “MAP 2.0 изглежда добре! Правим голям напредък. Всъщност програмирането на новия сайт започна преди две седмици и нашия нов екип работи с пълна мощност! Утре имаме друго интервю с потенциален нов служител. Наемането за маркетинг и графичен дизайн ще последват скоро. Това е вълнуващо време за всички наши международни партньори, тъй като MAP 2.0 ще отведе всички нас в бъдещето с толкова много повече продукти, източници на приходи и дори един тон забавление точно на сайта на MAP!

Ние планираме да имаме основно скелета на MAP 2.0 като начало, тъй като искаме да прехвърлим всички към новия сайт веднага щом е възможно. Така че отначало новия сайт ще има само кредитните пакети и Traffic Exchange, заедно с всички необходими потребителски данни. След това, с напредването на 2016 г., ще добавим плащане за клик банерите, издателската платформа, пренасочваната реклама и след това дори ще се разширим с игри за сръчност! Много повече допълнения ще последват, тъй като ние разширяваме нашата компания и съсредоточаваме усилията си върху международните рекламни и игрални възможности. Представете си да можете да закупите нов или употребяван BMW с баланса от вашия МАР акаунт! Това всичко е в процес на разработка!

Също така  МАР 2.0 ще си партнира с Google. Трафика към сайта е изключително голям и изчисленията, които трябва да се правят на минута са страшно много и естествено, че сървара на Google е най-големият в света и ще може да прави това без никакъв проблем. Освен това има договореност,  Google да ни помогне рейтинга на сайта да се изкачи невероятно на горе, защото това със статистиката на Alexa не е вярно.

Приятели, това е само началото на нещо огромно и ние бързо разширяваме нашата основа да влезем в нови пазари и засилваме настоящата ни материална база с цел изтласкване на MAP в бъдещето с търсещи се продукти и услуги, които ще подхранят всички наши бъдещи сделки. Както бихме казали на юг: “Не сте видяли нищо още!”
Благодарим на всички ви за подкрепата!”

MyAdvertisingPays