Кредитен Пакет - Печели от Реклама Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Печели от Реклама

Кредитен Пакет

My Advertising Pays предлага следните  продукти: рекламни банери, текстови обяви и гарантирани посетители.

Основният продукт на компанията е Кредитен пакет (КП/CP). Със закупуването на 1 КП на стойност 49,99$ вие получавате 550 рекламни кредита и 10 бустера, които се използват за рекламната кампания. Също така при гледането на реклами (10-те задължителни реклами), вие печелите между 1, 2 и 3 рекламни кредита на гледана реклама.

1 рекламен кредит = 1 показване на вашата текстова реклама в ” Traffic Exchange ”. Тоест вие имате гарантирани 550 потребителя, които ще видят вашата реклама. Рекламата ви ще се показва, както всички останали – между 9-те ротиращи реклами в “View Traffic Exchange Ads”, а това всеки от 230-те хиляди потребителя го прави ежедневно, за да гледат 10-те си реклами. Шансът човек да кликне върху рекламата ви е 1/9, но това зависи и от вас – как сте я написали – тук си проличават вашите маркетингови умения, които разбира се в течение на времето, дори и да нямате никакви познания, ще придобиете!

Ако човек кликне на вашата реклама, той ще бъде препратен към вашия сайт за 10 секунди… Но ако към рекламната кампания сте използвали бустери, то той е задължен да остане във вашия сайт за 30 секунди… Това е разликата между  рекламен кредит и бустер… Естествено е, че е препоръчително да ползвате бустери, защото това повишава шанса на човек да купи от вас или да се заинтересова от това, което предлагате!

            1 бустер = 30 секунден престой върху рекламата ви

 

Най-важно от всичко написано по-горе, е че притежаването на поне  1 КП ви дава право да участвате в разпределянето на печалбата на компанията между партньорите( 95% от печалбата ). Колкото повече КП притежавате толкова повече получавате при разпределянето на печалбата.

 

Затова как става закупуването на кредитни пакети, с колко е препоръчително да се започне, каква възвращаемост да очаквате се свържете с мен за повече информация.