Какво не е МАП - Печели от Реклама Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Печели от Реклама

Какво не е МАП

Предоставям ви кратко ревю за компанията от партньор на МАП, където се обяснява защо МАП е легален дългосрочен бизнес и защо не е нито понци система, нито пирамида, нито МЛМ, а е просто една онлайн рекламна платформа, предлагаща своите дигитални продукти!

Ето и какво казва по прекрасен начин при това Ken Crause, който във видеото споменава Mark Ghobril, който пък е спонсор на небеизвестния MAP милионер Simon Stepsys. Всъщност клипа е качен именно от Mark Ghobril в неговия YouTube канал.

За тези, които не разбират английски, ето превод от клипа:

“Една от типичните черти на Понци схемите е, че те позволяват да вложиш колкото може повече пари позволяват неограничено внасяне на пари в схемата. Това е първият знак, че това може да е Понци схема.
Втората черта е, че те опитват всичко възможно да държите парите си в схемата и използват всякакви обяснения защо не можете да изтеглите парите си точно сега.
Това са двете черти които трябва да ви покажат, че нещо в тази система „намирисва“ и това вероятно е Понци схема.
Когато се запознах с МАР първото нещо което забелязах е, че те ограничават колко хора могат да участват. Казах си ,че това или не е Понци схема или Mike Deese е ненормален да създаде Понци схема с такива условия. Това е безмислено.
Те казват, че когато достигнете до 1200 пакета вие трябва да изтеглите своята печалба. Какъв идиот ще постави такова условие ако върти Понци схема?
Мисля си, че като гледам това и като знам, че МАР работи от 2 години, няма какво повече да ви кажа: това не е Понци схема.
Дали това не е някаква пирамида?
Известно е, че при пирамидите, тези които се включат в самото начало печелят пари идващи от новите участници.
Аз познавам спонсора на Simon Stepsys. Simon Stepsys един от най-успешните членове в МАР. Той е милионер и печели много повече пари от този, който го е въвел.
Ако това беше пирамида, това не би било възможно.
Затова аз знам, че това не е пирамидна схема.
Това не е и MLM програма.
Въпреки многото негативизъм, MLM концепцията е много добра, но с нея е било злоупотребявано. Много участници не са могли да печелят с нея и като чуят MLM, бягат далече. Така правя и аз.
За разликча от MLM схемите, при МАР вие печелите ако въведете някого но не получавате нищо, когато те въвеждат нови членове.
Това означава, че МАР не е MLM програма.
Това също не е и инвестиция.
При инвестирането вие влагате пари и получавате или лихва или когато има растеж в борсата, или в бизнеса, получавате дивиденти.

При МАР вие участвате в дохода, тъй като купувате продукти на тази компания.
Това много прилича на кооперациите в Канада. При тези кооперации, вие трябва да сте член, да купувате продукти чрез тях и в края на годината, в зависимост от това колко сте купили, получавате дивиденти, когато те декларират печалба.
Аз бях член на такава кооперация в Saskatchewan и всяка година получавах доход, тъй като пазарувах при тях.

При MAP трябва да сте член и в зависимост от това колко харчите в „кооператива“ купувайки реклами от тях, те ви плащат дивиденти.

В този момент хората казват : Ооо.. сега разбрах.

Това не е инвестиране, не е и бизнес в технически смисъл, вие просто участвате в най-невероятния рекламен бизнес, в който не е необходимо да чакате година за печалба. Ние ви плащаме за продажбите всеки 20 минути!

Аз говорих за повечето неща които МАР не е. Това също не е PPC програма.
Колко от вас знаят какво е PPC програма. Вижте как тя работи.
Ако вие рекламирате чрез PPC, това означава, че вие плащате само когато някой „кликне“ вашата реклама. Това наистина звучи много добре. Аз го правех когато започнах да рекламирам в Интернет. Но аз разбрах, че 99% от тези програми са изпълнявани от компютри.
Някои работят със софтуер, който „кликва“ в хиляди страници и така печелят много. Фактически човешки очи не са ги виждали. Рекламиращите мислят, че тоба работи но не е така.

При МАР, независимо колко пакета сте купили, трябва да видите само десет страници. Така е направено, че компютърен „робот“ не може да го направи.

Аз представям две неща: Какво МАР не е и какво МАР е.

След като мина през тези точки, повече нямам никакви възражения от слушателите.
Аз отивам даже по-далеко. Казвам ви че ако сте недоверчиви като мен, направете Google търсене веднага.
Отхачало аз бях ужасен от това, което намерих. Имаше много публикации, които казваха че това е Понци схема. Разни неща ще намерите ако търсите. Но след като вече ви обясних как Понци схемите работят, това не може да е истина.
Някои от авторите стигат до там, че рекламират свои рекламни компании побликувайки своя адрес в края на статията.
Тук аз казвам: те ви лъжат и подвеждат.

Още нещо. Името на Simon Stepsys излиза много често и изглежда сякаш той е собственик на компанията. Аз познавам неговия спонсор. Той не е собственика. И само заради това, че е бил част от голяма рекламна компания която е пропаднала, хората предполагат сега работейки в МАР, че същото ще се случи отново. Каква глупава логика е това!
Най-важното нещо е, че в Интернет няма да намерите някой от МАР, който не е успял да изтегли печалбата си.

Сега виждате, че аз съм направил своето проучване. Аз съм част от МАР работя с хора и всеки от тях печели.

Казвам, че всеки може да проучва, но това е което ще намери.
Повечето дори не се опитват.”