За My Advertising Pays - Печели от Реклама Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Печели от Реклама

За My Advertising Pays

Компанията, която с удоволствие ще ви представя се казва ,, My Advertising Pays“ , на български ,,Моята реклама плаща.“

Компанията вече е световен лидер в областта на маркетинга и рекламата. Интересен е фактът, че за съвсем кратко време тази Компания привлече огромен брой рекламодатели и се превърна в сериозен конкурент на Компании като Google, Yahoo, Facebook  и др.

Всичко това се дължи на управлението на основателят и Гл. изпълнителен директор Майк Дийз, в едно с екипа му от инженери, програмисти, математици, икономисти и др. добре подготвени ръководни кадри.

Днес ,,My Advertising Pays”се е превърнала във финансов рай за стотици хиляди хора, наричащи себе си ,,мапери“, чийто стремеж е да имат пълна финансова свобода в трудните за живот времена.

С нея е  невъзможно да не спечелите! И макар да звучи невероятно – печелите на всеки 20 минути, 72 пъти в денонощието реални пари!

Какво е МАП?

Това е една работеща онлайн платформа за рекламиране. Основана е в USA, Biloxi. Тя стартира на 16.12.2013г.

Основател и президент на фирмата е Mike Deese. Години наред той е в търсене на онлайн бизнес, който да е надежден и да носи редовни доходи.

С какво тя се отличава от стотиците в този бранш?

  • Фирмата е част от огромна рекламна мрежа с бранш 1млрд$ дневен оборот.

  • За разлика от PPS сайтовете/които разпределят не повече от 5-10% от печалбите си между потребителите/, МАП разпределя всеки ден 95% от печалбата си между партньорите си.

  • Докато печелите пари, можете напълно безплатно да рекламирате бизнеса си/ако имате такъв/.

  • МАП е изключително финансово стабилна, без никакви задължения и кредити

  • 100% от партньорите печелят! Печелят 72 пъти в денонощието, като на всеки 20 мин. печалбата им се актуализира.

  • Фирмата не е МЛМ компания, не е инвестиционен фонд, не е пирамида – 100% легална!

  • Не сте задължени да агитирате и да препоръчвате Компанията. Вие ще печелите дори и да нямате екип, но ако изградите такъв, печалбите ви ще нарастват още по-бързо!

И за да Ви стане още по-ясно Как работи МАП, Как образува печалбите си, Как ги разпределя между всичките си партньори, Ви препоръчвам да изгледате презентацията, в която всичко това е обяснено.

 

Мотото на фирмата ,,My Advertising Pays’” e:,, Ако можеш да кликнеш десет пъти с мишката на ден, можеш да изкараш пари с нас.“

Изкарването на пари с фирмата става с три лесни стъпки:

– Безплатна регистрация и закупуване на рекламни пакети/всеки според възможностите си/

– Гледане само 10 реклами на ден, независимо колко рекламни пакети притежавате.

– Касиране печалба /получаваме на всеки 20 мин., 72 пъти в денонощието реални пари/

В какво се състои “трудната работа”?

-Нужно ви е да отделяте  не повече от 5-10 минути дневно.

Основният продукт на компанията са “кредитните пакети” (КП). 1 КП = 49,99$

Абсолютно всеки закупен КП допринася 60$, независимо от дневните печалби на компанията за 120 дни минимум. Ако компанията бележи ръст на дневните печалби, съответно и възвръщаемостта на пакета ще е много по-бърза. Но така или иначе  вие ще спечелите тези 60$. Ето и пример:

              60$ : 120 дни = 0,50$ на ден носи 1 КП и това е минимума. Ако компанията бележи ръст на дневните печалби, тя ще разпределя по-голяма сума между партньорите. В момента 1 КП носи около 0,60$ на ден:

             60$ : 0,60$ на ден = 100 дни или с 20 дни възвръщаемостта на пакета ще е по-бърза.

              Минимално 1 КП носи 0,50$ на ден и максимално може да достигне 1,00$ на ден. Това се определя от дневните печалби на компанията.

– Вие решавате с колко пакета да започнете. Но трябва да знаете,че политиката на компанията е “Buy more”, т.е. за да изградите успешен бизнес, осигуряващ вашата финансова независимост, трябва да трупате възможно най-много активни пакети.

– Компанията е сметнала, че за да може да изплаща печалбите на абсолютно всички партньори, максимума от достигнати активни пакети може да е 1200. Това ще ви носи над 700 $ дневни приходи. Чистата ви месечна печалба при достигнати 1200 активни КП е към 3600 $ (понеже трябва постоянно да закупувате нови пакети, защото всеки ден ще изтичат около 10, и ще трябва да поддържате нивото от 1200, ако искате да продължавате да теглите по над 3600$ месечно).

Разбира се, вашата цел може да не е като моята и  да не искате да достигнете тези 1200 активни КП.

Например при достигане на 100 пакета, ще можете да теглите месечно чисто към 300 долара, което става като допълнителен доход…

– Вие решавате дали да си теглите натрупаните средства или да ги инвестирате в нови пакети.

Всеки делничен ден може да теглите средства, като минимума за теглене е 10$.

– За да допринасят приходи активните КП, трябва всеки ден да кликвате само на 10 реклами горе-долу по едно и също време. Дори и да забравите някой ден, не е фатално, просто дадения ден КП няма да допринасят печалба, но на следващия ден, след като подновите кликовете, те ще продължат да действат. Рекламите може да се кликат и от телефон, таблет… Има опции и за закупуване на “ваканционно време”, т.е системата сама да направи тези кликове (разбира се срещу заплащане, тази опция я ползват по-напредналите ,,мапери“, които имат достатъчно натрупани средства…)

– Казах, че максимума активни КП, който може да се достигне е 1200 и това ще носи около 3600 долара месечна печалба. Но ако имате човек от екипа си (реферал), който също е достигнал това ниво, вие ще изкарвате само от него допълнително 1200-1500 долара месечен пасивен доход… Може да си представите, ако имате повече реферали…

– Разбира се МАП е сериозен бизнес, и се препоръчва началната инвестиция да е поне с 20 пакета.  Може да се започне и с по-малко, но нещата тогава стават изключително бавно

С колко пакета да започна АЗ?

Започнете с толкова колкото може да си позволите… С колкото повече започнете, толкова по-бързо ще достигнете до крайната си цел. Разбира се, ако сте търпеливи, може да започнете дори и с 2-3 пакета…

Но има и хора, на които не им се чака много време…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *