Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Лидери в Маркетинга

ДЖИМ РОН – ПРОЦЕСА НА ПРОМЯНА

Съществуват две причини за промяна.

Първата е отчаянието. Понякога обстоятелствата в живота ни толкова излизат от контрол, че почти прекратяваме опитите си да намерим отговори, защото ни се струва че живота ни е пълен с неразрешими проблеми. Но именно това чувство на отчаяние в крайна сметка ни подтиква да търсим решения. Отчеянието е крайния и неизбежен резултат натрупващ се в течение на много месеци или даже години нехайство, което ни е довело до този момент в живота ни,когато сами чувстваме остра необходимост незабавно да намерим решение на натрупалите се проблеми.

Втората причина, която ни подтиква да променим нещо в своя живот, това е вдъхновението. Много се надявам, че проучвайки идеите, които се готвя да споделя с вас, ще ви осени голямото вдъхновение,
което да бъде вашата отправна точка. И то ще ви подтикне към сериозни промени в живота ви.
Въхновението може да дойде всеки момент и от всякакъв източник. Може да ни вдъхнови песен, книга, точно така, както и нечия ефектна и вълнуваща реч. Човек, който е успял въпреки всички трудности, може да пробуди в нас силни емоции.

Вдъхновението, откъдето и да е дошло, пробужда в нас чувства, които възраждат надежда, гордост и решимост. Даже краткото одобрение и подкрепа ни помагат отново да си спомним за своите потенциални възможности. В нас се запалва искрицата на желанието, започваме мислено да прехвърляме една възможност след друга, доколкото всяка възможност ни дава успех и щастие в бъдещето.

В този кратък момент, когато вдъхновението владее душата ни, или започваме да действаме, или не правим нищо, доволно наслаждавайки се на топлото чувство, което ни грее отвътре, докато това топло постепенно си отиде и отнасе със себе си нашите перспективи и възможности.

Какъвто и да е вашия живот в този момент, опитвате се да се преборите с отчаянието или търсите вдъхновение. Нали ще съдят за живота ни не по делата, които сме започнали, а по тези, които нашите усилия и решимост са довели до
успешен край.

Ще е нужно да отделите достатъчно време, за да разгледате сериозно посоката на вашия живот, да обмислите посланието и да започнете да прилагате предлаганите принципи.

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.