Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Лидери в Маркетинга

ЛЮБОВТА

st-valentine-hearttree Любовта освобождава. Любовта раздава. Любовта е светия Дух. Любовта не гледа от високо на света. Тя е нежна. Вярата действа чрез любовта. Любовта прогонва всичко, което не е любов. Тя е като огън: дава топлина на всички обичани. Тя няма нито височина, нито дълбочина, нито дължина или ширина; тя нито идва, нито си отива; тя изпълава цялото пространство. Още в дълбока древност са я наричали любов. Любовта е продължение на сърцето. И добро чувство към всички.

Когато обичаш, искаш всички да са щастливи, да се превърнат в това, което искат да бъдат, и да правят това, за което мечтаят. Ако един мъж обича съпругата си, той ще иска тя ад изрази себе си и да стане това, което иска да бъде. Никога няма да каже: “Трябвад да си стоиш вкъщи. Сега си омъжена жена. Мястото ти е в кухнята.” Това не е любов. Любовта винаги освобождава. Тя раздава. Тя е добронамереност.

Запомнете: всемогъщата Сила е вътре във вас. Тя ви дава възможност да вършите изключителни неща. Затова я наричаме всемогъща и върховна. Цялата сила, която движи вселената е във вас. Тя е всезнаеща и всеможеща, което означава, че е премъдра, вечна, безначална и безкрайна. Тя ви е направила от една-единствена клетка. Създала е нашата вселена и всички неща вътре в нея. Тя управлява галактиките в космоса. И с удивителна точност кара планетите да се движат по техните орбити, а земята да се върти около своята ос. Движи всичко по божествения закон, първия закон на вселената.

И на последно място…Обичайте се, давайте Любов, бъдете свободни и щастливи. Така ще създадете спокойствие в себе си и в близките си.

Comments

comments