Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Лидери в Маркетинга

Работи с мен в Успей в България

Ако наистина искате да постигнете успех, трябва да потърсите действителни истини и принципи, които водят до спокойствие на ума и сърцето, сигурност и свобода, любов и чест и значим живот изпълнен с мечти, който обогатява и другите!

Моята история е съвсем обикновенна и често срещана. Дете съм на разведени родители. Израстнах с майка ми   “Да е жива и здрава”. Живяхме беден живот, успях да завърша основното и средното си образование. На 18г отидох при майка ми (която беше вече в чужбина), вместо казарма емигрирах. Там завърших най-доброто училище на света, училището на “Живота”. Няма да влизам в подробности, сигурно много от вас са били като мен и знаят за какво говоря. Върнах се в България работих през годините какво ли не, след това пробвах собствен бизнес, който приключи неуспешно. Така стигнах до лек проблем в здравословното състояние, който преобърна живота ми! Срещнах компания която се занимава с хр.добавки и благодарение на тяхната концепция за здравето, качествените продукти и качествената ВОДА, аз реших проблема си и започнах да работя с тях и до ден днешен. Така започна всичко. Обърнах живота си на 180 градуса, спрях цигарите, алкохола, започнах да се храня здравословно, научих се да пия ВОДА, започнах да спортувам, да помагам на други хора! Смених навиците си!

Приех предизвикателството да започна свой собствен бизнес. В началото беше малка крачка, после напуснах работа и скоро след това открих един цял нов свят. Като предприемач, трябваше да градя екип и база от клиенти. Това беше непозната материя за мен.

Започнах да чета книги, за да се образовам. Първата книга, която прочетох  и имаше дълбоко въздействие върху мен и начина ми на мислене беше – “Истинска магия” на Уейн Дайър.

Започнах да уча какво мотивира хората и колко важно е отношението. Научих за поставянето на цели, комуникацията, преодоляването на страха, стратегия, продажба. Чувствах се така, сякаш откривам тайна карта на съкровище. Четях книги на Робин Шарма, Робърт Кийосаки, Наполеон Хил, Том Шрайтър, Деил Карнеги и много други автори, посещавах много семинари, лекции, уебинари. Открих, че светът на бизнеса не функционира на базата на логиката толкова, колкото на базата на емоциите. Хората искат вдъхновение, мотивация, решение на проблемите им. Те искат нещата да бъдат прости. Те искат да бъдат уважавани, слушани, разбирани и делата им да бъдат признавани. Толкова много незнаех…и образованието ми продължава до ден днешен. Аз все още чета много книги, водя ежедневни разговори с хора, които са направили това, което искам аз да направя или които могат да ми предложат някакво прозрение или перспектива за това как да направя следващата си стъпка. Така срещнах и академията на Успей в България! Започнах обучението с много ентусиазъм и изгарящо желание. Стъпка по стъпка аз навлизах в света на интернет маркетинга и бизнеса.

През тези няколко години, в които се занимавам с МЛМ наблюдавам и помагам на много хора, дошли от най-лошите обстоятелства, притежаващи талант, пълни със страхове и ги наблюдавам как успяват и надминават и най-смелите си мечти. Виждам и хора с голям талант, добри обстоятелства и всичко, нареждащо се в тяхна полза, които прахосват своя потенциал или не успяват да преодоляват препятствията и да довършат определено начининие. Колко жалко!

Виждал съм какво може да направи липсата на принципи при хора с огромен талант! Виждал съм колко много смелост може да прояви един обикновен, необразован, но силно мотивиран човек, когато се сблъска с огромен проблем. Оставам вдъхновен и пълен с оптимизъм, когато става дума за потенциала във всеки човек.

“Животът се състои в това да обичаш, да служиш, да помагаш, да даваш смелост на хората, да ги мотивираш и да бъдеш честен с тях. Толкова е просто!”

Успехът не е толкова Дестинация, колкото Процес!

Той е начин на мислене и живеене. И е достъпен и за теб, ако го желаеш разбира се!

Ако тепърва започваш  преследването си на ново начинание или мечта в  Академията на  Успей в България ще се научиш как да станеш успешен, ще се научиш на маркетинг стратегии, за които никой не е споменавал в България.

Целта на Успей в  България е да помогне на възможно най-много хора, които искат да се развиват личностно или да имат свой собствен успешен бизнес.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ЗА ТЕБ?
– Ако ти си човек, който иска да се развива личностно – твоето място е тук… В  секция на  осемте навика на успеха – има препоръчителни онлайн книги, чрез които можеш да общуваш с успели хора.
– Ако ти си човек, който иска да печели пари  от дома си,  искаш да имаш допълнителни доходи, или  имаш МЛМ бизнес и искаш да го развиеш:

 ТВОЕТО МЯСТО Е  В „УСПЕЙ В БЪЛГАРИЯ”.

Ако имаш някакъв друг бизнес, за който смяташ че е възможно да го промотираш по интернет –  това е мястото, защото ти  получаваш пълно обучение и свободата да го приложиш.

Получаваш уникални видео курсове за бързо и лесно усвояване. Видеата са обяснени напълно достъпно и целия пакет остава за теб, като можеш да го гледаш колкото пъти искаш на ден.

Също така ти получаваш  УНИ БЛОГ – собствен блог-сайт, където можеш да пишеш блог постове, да промотираш и да продаваш.

Възползвай се от промоцията и вземи обучението, което ще промени живота ти!

Ако искаш да станеш част от екипа ми и да създадем този Процес заедно може да се присъединиш в академията на Успей в България от ТУК!

Принципите, които са верни, са приложими навсякъде за всички хора. Няма нищо сложно или особено трудно в това да:

-Имаш големи Мечти…

-Работиш Упорито…

-Поддържаш Положителна нагласа…

-Вярваш във Възможностите…

-Преследваш Целта си с Цялото си сърце, ум и душа….

Ако някой трябва да успее…защо да не си ТИ?

Благодаря ти,

Антон Дончев