Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Лидери в Маркетинга

Начало

Здравейте казвам се Антон Дончев от гр.Варна

Моята мисия  е да мотивирам, вдъхновявам и помагам на хората да живеят живота си и да преследват мечтите си. Да се развиват и да предприемат действия за реализиране на свойте цели. Занимавам се с мрежов маркетинг от три години и не спирам да се усъвършенствам всеки ден.
Интересувам се от здравословен начин на живот,психология, маркетинг и финанси.
 Обичам да чета книги и да се усъвършенствам всеки ден.
Постоянно търся нови знания и възможности. Така попаднах на компанията Успей в България! Изгледах серията от  видеа и осъзнах, че толкова подробна и качествена информация относно интернет маркетинга не се предлага в нито една конкурентна компания в България. Занимавам се с мрежов маркетинг и идеята ми е да преместя бизнеса си в интернет. Закупих си пакета с най-голямото ниво и станах представител! Започнах обучението с много ентусиазъм и изгарящо желание.Стъпка по стъпка аз навлязох в света на интернет маркетинга и бизнеса.
Компанията Успей в България  за мен е един чудесен начин за онлайн бизнес, защото тук получавам доказани стратегии за работа с МЛМ компании, които нито една школа не ме е учила до сега. Така привличам повече клиенти, печеля повече пари и реализирам ръст в бизнеса си. Успей в България ми даде вяра, че когато човек  иска и прави усилия, то тогава се получава.
Главната ми цел сега е да изградя един силен екип от хора, на които да помагам да се развиват, да постигат целите си и да бъдат финансово независими.
За мен присъединяването ми в Успей в България е едно от най-добрите решения, които съм вземал!!!
Най-важното,което искам да предам на моите бъдещи и настоящи партньори е, че е важно да бъдат силни и постоянни, да са щедри и най-вече да вярват, че всеки може да успее, стига сам да го желае. Винаги съм вярвал, че да бъдеш успешен е призвание и съдба.
Пътят към Успеха не е лесен, но аз избрах да вървя по него и не съжалявам!