Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Блогът на Магдалена Шипковенска

УСПЕЙ В БЪЛГАРИЯ – КАКВА Е ПОЛЗАТА ЗА ТЕБ?

Стремежът на българите към знания е пословичен. За съжаление в днешно време се нареждаме на едно от последните места в Европа по усвояване, осмисляне и прилагане на наученото в училище. Още по-стряскаш е фактът, че в епохата на Интернет и главоломно развиващите се технологии, повече от 40 % от българите нямат никакви дигитални познания, а друга голяма част използват онлайн пространството единствено за развлечение.
Ексклузивната онлайн Академия “Успей в България” предлага решение на този проблем чрез цялостен иновативен процес на обучение с видео курсове на три нива. Стъпка по стъпка те ни учат как да промотираме печелившо продукти и услуги, как да стартираме собствен онлайн бизнес и да се развием до пълния си потенциал.
Гледай новото анимирано видео на “Успей в България”, за да разбереш с какво Академията може да ти помогне да запълниш празнината от знания за Интернет маркетинга и да ти даде начален тласък в използването на дигиталното пространство с комерсиална цел. Възползвай се максимално от практическите знания, които няма да намериш никъде другаде така детайлно и нагледно обяснени.

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *