Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Блогът на Магдалена Шипковенска

УСПЕЙ В БЪЛГАРИЯ

12239925_10204054931688538_6041263818453595083_nКАК ДА УСПЕЕМ В БЪЛГАРИЯ?

Във време на нихилизъм и чуждопоклоничество, на масово емигриране от страната в търсене на по-добро бъдеще да извикаш на висок глас “Успей в България!” и да създадеш компания със същото име, която да работи за просперитета на родината ти и хората в нея, е истинско геройство. Петър Антонов и неговият екип са си поставили нелеката, но амбициозна цел да разчупят летаргията, застоя в мисленето, бездействието и незнанието и да помогнат на сънародниците си да започнат да печелят с най-бързо развиващата се индустрия в днешно време – Интернет маркетинга.
Компанията предлага: 1. Обучение и 2. Бизнес бъзможност
Обучението се осъществява в две направления – за специализирани знания и за личностно развитие. Двете насоки вървят ръка за ръка, защото не е възможно да бъдеш успешна и просперираща личност, ако нямаш уменията да се справиш с техническата страна на онлайн бизнеса и ако нямаш решителността и упоритостта да бъдеш последователен и настойчив в ежедневното постигане на целите си. Обучението се състои от видеа, разделени в три нива – основно, сребърно и златно, които ти показват стъпка по стъпка как да изградиш онлайн инструментите, необходими за промотиране на бизнеса ти. Хубавото на този вид обучение е, че можеш да спреш видеото и да направиш това, което току-що си видял. Компанията предоставя 24-часова връзка и подкрепа, както и семинари на живо веднъж в седмицата. Бонус за всички членове на Академията е безплатния блог, който получават заедно с пакетите от видеа.
Ако нямаш свой собствен бизнес, който да рекламираш и развиваш, компанията ти предоставя бизнес възможност – да станеш неин представител и да промотираш продуктите й в България, а отскоро и по целия свят на английски език. Можеш да си представиш какви огромни перспективи за финансов успех и независимост се откриват пред представителите на компанията. Нима ще пренебрегнеш този изключителен шанс да станеш част от екипа на победителите?
Ако искаш да научиш повече за “Успей в България” и възможностите, които предоставя, цъкни тук.