Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Блогът на Магдалена Шипковенска

РАБОТИ С МЕН

работи с мен Здравей,
казвам се Магдалена Шипковенска и съм учителка по английски език в гр. Бургас.
Винаги съм следвала максимата, че човек се учи през целия си живот и трябва да бъде в крак с времето. Новите технологии и възможностите на Интернет са били загадка за мен, но и мечтана цел.
Преди известно време попаднах случайно на едно видео от серията “Мечта” на Академията “Успей в България”. Запленена от ентусиазма и идеите на Петър Антонов, взех спонтанното решение да стана представител на компанията.
Срещата ми с Интернет маркетинга и онлайн инструментите не минава много гладко. Аз не съм учила информационни технологии в училище, а до този момент ползвах Интернет само за комуникация и търсене на информация.
Начинът на обучение в Академията ми допада. Имам видеата, които мога да гледам многократно и да изпълнявам това, което виждам на екрана си; имам ментор и 24-часова връзка с екипа, когато не мога да се справя сама; имам и онлайн семинарите всяка седмица, които ме мотивират наново точно тогава, когато започвам да губя вяра в собствените си сили.
Но най-много ми харесват темите и материалите за личностно развитие. Мисля, че всички ние имаме нужда точно от това – да повярваме в себе си, да се научим да бъдем последователни и целеустремени, да не отлагаме, а да планираме и действаме, да бъдем решителни и постоянни. Не случайно точно тези постове събират в пъти повече лайкове във Фейсбук в сравнение с всички останали. Признавам си, че имам какво още да уча и прилагам по отношение на личностното си развитие.
Попадайки в екипа на “Успей в България” сред хора от различна възраст, професия и технически умения, но обединени от изгарящото желание да просперират и да променят живота си, пред мен се разкри един нов свят и ново познание. Иска ми се да възкликна като Пешо: “Защо някой не ми беше казал тези неща по-рано!” Но може би тогава нямаше да съм готова за предизвикателството да изграждам своя онлайн кариера. Всяка среща не е случайна, тя се случва в точно определен момент.
Мисля, че сега е моментът за моята среща с теб. Ако ти си този, който желае решително да промени съдбата си и търсиш някой, който да те подкрепя в трудните моменти – ЗАПОВЯДАЙ В ЕКИПА МИ, РАБОТИ С МЕН! Заедно имаме повече шансове за успех!