Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Блогът на Магдалена Шипковенска
Искаш ли да бъдеш от екипа на победителите?
Искам!

НАЧАЛО

Светът става дигитален и ние трябва умело да се впишем в него

 

Малко статистика…
Ако през 2000 година 361 милиона души са били онлайн в световен мащаб, то през 2014 г. техният брой вече е 3 милиарда, което е растеж от 764 %.
Прогнозите са през 2020 г. броят на хората с достъп до Интернет да се удвои и да достигне 6 милиарда.
Хората прекарват средно над 30 часа на месец онлайн. Те контактуват в социалните мрежи, слушат музика и гледат видеоклипове, сърфират в търсене на различна информация. Голяма част от тях пазаруват в Интернет. През 2013 г. само европейците са похарчили 364 милиарда евро за онлайн стоки и услуги. През 2015 година 1,78 трилиона долара са изхарчени онлайн, което прави 56 000 долара всяка секунда.

Тези цифри разкриват огромния потенциал за развитие на дигиталния бизнес. Както казва Бил Гейтс “Ако твоят бизнес не е в Интернет, то той ще бъде извън бизнеса”. Възможностите, които предлага онлайн средата за развитие на малките и средни фирми са необятни.
Друга предпоставка за бързото разрастване на Интернет маркетинга е неговата достъпност и липсата на големи инвестиции. Всеки може да печели в онлайн пространството и да се свързва с потребители от цял свят, стига да знае как.
Нуждата от специализирано знание за онлайн инструментите и тяхното приложение на практика е от съществено значение в днешно време. Интернет и управлението на процесите онлайн е загадка за голяма част от хората, особено за тези, които не са учили информационни технологии в училище. Как да използваме виртуалното пространство не само за забавление, но в помощ на бизнеса си и да печелим парите, от които се нуждаем, бързо, лесно и удобно?
Отговор на тези въпроси дава Академията “Успей в България”. Чрез видеокурсове на български език, нагледно и постепенно можем да изградим уменията си и да станем специалисти в област, която ни се струва далечна и непозната. Помислете само, след като толкова много хора по света го правят, значи и ние можем! И какво по-хубаво от това да постигнем успех в собствената си страна?
Гледай  видеото и разбери как можеш да се възползваш максимално от знанията, които предлага “Успей в България”.