Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Дзен

Имейл Маркетинг. Иновацията На XXI Век!

Имейл Маркетинг. Иновацията На XXI Век!

Имейл Маркетинг. Иновацията На XXI Век!

Имейл маркетинг е най-успешния метод за маркетинг в момента.

Използва се в онлайн пространството за промотиране на продукти и услуги. За изграждане на доверие и комуникация между теб и потенциалните ти клиенти. Спестява ти изключително много време.

Може би ти се струва странно, но в днешни дни много хора влизат в имейл пощите си.  Сигурно се чудиш как точно се случва този имейл маркетинг?

Разкривам ти тайната: всичко тръгва от т.нар. ландинг страница.

имейл маркетинг

Ландинг страницата представлява отделна страница от уебсайта ти или прозорче. Тя служи за събиране на имейли. Най-ефективно е да създадеш ландинг страницата си с бонус електронна книга, поучително видео или просто някаква качествена информация безплатно за размяна, с тези които си оставят имейлите.

Още по-ефективно е тази безплатна качествена информация да е пряко свързана с услугите или продуктите предлагани от теб в уебсайта ти. Това те изгражда като специалист и така ще знаеш, че именно хората, които се интересуват оставят имейлите си за по нататъшна комуникация и обвързване.

Имейл маркетинг позволява да комуникираш едновременно с всичките си абонати без нужда от присъствието ти. Това се случва с услугата “autoresponse”.

имейл маркетинг

Тази услуга я предлагат различни сайтове като GetResponse, MailChamp и др., които по-рано забравих да спомена, че служат и за съхранение на имейл контактите.

Когато създаваш кампания имаш опцията да попълниш дневник от 30 дни, в които да решиш на точно кой ден, какво да се изпрати на всеки абонирал се. Можеш да изпращаш още безплатна качествена информация свързана с твоя уебсайт и следователно интерес на абоната.

Можеш директно да му отправяш оферти с най-новите ти продукти и промоции. Препоръчително е да не претрупваш всеки ден с имейли, но да не е и голям периода между всеки. През 3-4 дена е най-оптимално.

Можеш и да използваш следната стратегия: П, П, О. Помощ(безплатно качествено съдържание), Помощ и Оферта(продукта или услугата ти).

Когато помагаш по този начин на твоя потенциален клиент с качествено съдържание от което той със сигурност се интересува, ти изграждаш доверие към себе си. Следователно дори човека да не купи веднага, при нужда първия сайт за който се сети със сигурност ще е твоя.

Надявам се тази статия ти е била полезна, сподели в коментарите ..

Помощни материали: http://www.uspeivbulgaria.com/

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *