Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Дзен

Финансова Независимост За Истинска Свобода

Финансова Независимост За Истинска Свобода

Финансова Независимост За Истинска Свобода

Финансова независимост е получаването на пасивен доход, покриващ качеството на живот. Дава ти свобода да правиш, каквото искаш, когато поискаш, с когото поискаш. Независимост от шефове, работно време и заплата.

Привлекателно ли ти се струва? Това всъщност е цел на много от нас. Както всяка цел и тази иска действие.

Известни са ми няколко начина за пасивен доход и постигане на финансова независимост. Най-добрите са : Класически бизнес – условието е ти да си собственик или инвеститор и да имаш хора, които ти правят всичко(ако извършваш ти някакво действие няма да е пасивен доход). Друг много добър пример е отдаването под наем на имуществото ти(aпартамент, къща, парцел, гараж, кола, яхта). И най-добрия според мен – мрежовия маркетинг.

Аз лично не правих нищо докато не прочетох книгата “Богат татко, беден татко” от Робърт Кийосаки. Осъзнах, че желанието да си намеря високо платена работа рязко изчезна.

Прекарвах 2/3 от времето си в работа за някой друг за доходи, които едвам ми покриват сметките. Чувствах се като роб на системата. Не ми хареса това чувство и реших да променя нещо. Напуснах университета, двете ми работни места и заминах за Австрия да работя, с цел събиране на свободни средства.

Тук просто не ставаше със спестяването, не от лошата ми финансова култура, а от малкия доход, който получавах. Докато работих в Австрия и обмислях какъв бизнес да стартирам, когато се прибера, получих оферта от един приятел за мрежов маркетинг.

Продукта на компанията е криптовалутата onecoin. Видях огромния потенциал и веднага се включих. Сега съм в родината, работя на чейндж бюро.

Причината поради, която правя това е, че почти цялото ми работно време е свободно, имам компютър пред себе, даващ ми възможност за постоянно сдобиване на информация от интернет с цел развитието ми. Развивам се в мрежовия маркетинг, правя инвестиции в различни криптовалути и се подготвям за стартиране на онлайн бизнес.

А ти тръгнал ли си по пътя към финансовата независимост? Сподели историята си в коментарите 🙂

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *