Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Дзен

Onecoin – Най-добрата Криптовалута В Света

Onecoin – Най-добрата Криптовалута В Света

Onecoin – Най-добрата Криптовалута В Света

Onecoin ли чух?

onecoin

Това е страхотно! Много се радвам,че имам възможността да споделя  това с теб.

В предната публикация писах за bitcoin и както всички знаем първото произведено нещо винаги има нужда от подобрения. Onecoin се е погрижил за това.

Създаден е през 2015 година от нашата сънародничка д-р Ружа Игнатова, която е завършила магистратура по “Икономика” в Констанц и защитава докторантура по “Право” в Оксфорд.

В началото на кариерата си Ружа Игнатова постъпва като консултант в международната компания „Маккинзи енд Къмпани“, където работи с редица международни банки и финансови институции.

През 2014 г. основава Фондация “Един свят” (OneWorld Foundation), имаща за цел да подобри образованието на деца и младежи в неравностойно положение.

Фондацията се фокусира в повишаване на качеството на живота чрез осигуряване на образование. Основното седалище на
компанията е в Германия, защото там мерките за сигурност и контрол са на много високо ниво.

Компанията има седалища на много места по света, включително Обединените Арабски Емирства, Япония, Китай.

onecoin

Може би се чудите с какво onecoin е по-добър от bitcoin. За да се сдобиеш с монети bitcoin трябва да имаш добри компютърни умения, мощен компютър и допълнителна хард памет.

Onecoin са улеснили процеса с добиването като компанията е инвестирала в сървъри, хард памет и всичко нужно, сега е повече от елементарно добиването.

Втората валута в света след швейцарския франк обезпечена с истинско злато е onecoin. Недостатък на bitcoin е това,че е анонимна валута.

Няма конкретен притежател на койните и има сведения,че по този начин терористични организации оперират с нея. От своя страна onecoin има политика, задължаваща добиващите да докажат самоличността си.

onecoin

Ето как ще спечелите. Всъщност не е 1 начина. Маркетинговата стратегия на компанията е МЛМ-получаваш комисионна за всеки нов човек в мрежата ти. Има солидна бонус система, като

по този начин ти помагаш на хората да изкарат някой лев. Не е ли страхотно? Другия начин е да участваш като пасивен инвеститор. Закупуваш част от валутата и просто чакаш цената да се вдигне.

Сега е момента да се включиш. Цената до този момент е нараснала 16 пъти.

Това означава, че ако беше инвестирал в началото 10 000 евро сега щеше да са 160 000. Цената за брой в моемтна е 6,25 евро, а прогнозата е до края на трази година да стане 15, а на по-късен етап на световните борси над 1 500 евро за брой.

ВКЛЮЧИ СЕ СЕГА !!!

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *