Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.

ЗА АВТОРА

DSC01051 - Копие - Копие

Здравей!

Казвам се Валя Димитрова. Икономист по образование. Живея и работя в България. Ще се представя накратко със своята история.

Аз винаги търся възможности да се развивам, да бъда първа, да се отличавам. Във времето разбрах, че е най-добре да давам всичко от себе си, но именно, работейки за себе си. Влагам цялото си желание и ентусиазъм бързо да достигна до своята мечта.

Сферата, с която избрах да се занимавам и да вложа цялото си старание e Мрежов маркетинг и интернет маркетинг. Да имаш собствен бизнес не е лесно. Винаги съм мислила, че ако един човек постигне нещо, то всеки може, стига да положи нужните усилия. И така, започнах своя път в МЛМ със сериозно намерение за успех.

В настоящия момент развивам своя мрежов бизнес, като основна дейност. Днес знам, че големия успех в бизнеса идва, когато твоя екип е успешен. Тогава, когато го подкрепяш качествено и водиш с личен пример.

 Амбицията ми е да открия и обуча още желаещи за развитие хора, които да получават високи доходи от компанията, с която работя. За да подкрепям качествено партньорите си създадох система за работа и обучение, която се развива и подсигурява възможността на всеки да се развива.

Перспективите, които имам пред себе си с бизнеса и компанията, която съм избрала са повече от това, за което съм мечтала и всичко изброено до тук ме кара да кажа – аз съм щастлива!

Твърде много способни хора ограничават възможностите си, защото не мислят, че разполагат с достатъчно опит. Смятат, че трябва да работят по пътя си нагоре по корпоративната стълбица.

Мечтата им е да напуснат скучната си позиция и да започнат свой ​​собствен бизнес, но те не могат да мислят за това, защото нямали опита да имат бизнес.

И ти ли мислиш така?

Сега е моментът да промениш това! Човек трябва да повярва в себе си и да смени нагласата си!

Времето не чака никого. Никой няма да ви предаде бъдещето си на тепсия.

Интернет има огромна сила на дистрибуция. Можеш да пробваш идеите си. Можеш да видиш дали работи, или не работи, независимо дали това е забавно и независимо дали си достатъчно мотивиран.

Намери начин да казваш ДА на някои неща. Кажи ДА на иновациите, кажи ДА, да срещнеш нови приятели, кажи ДА на нещо ново.

Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си!

Аз съм тук, за да те запозная с нещо ново. Нещо, което никой не е споменавал в България. Имаш възможност да се научиш как да започнеш от нулата собствен интернет бизнес или да направиш своят съществуващ бизнес успешен чрез специално създаден видео курс.

Това обучение е създадено, за да помогне на българите, изцяло на български език в областта на интернет маркетинга.

Ако искаш да се развиваш личностно или да имаш свой собствен успешен бизнес, ако искаш да бъдеш лидер, сега трябва да действаш:

Следвай мечтите си и просто действай!

2 thoughts on “ЗА АВТОРА

  1. Велев

    Много добра статия Валя, но малко хора биха Ви разбрали…, формулата е проста човек не трябва да подтиска вътрешният си инстикт а да му се доверява и да върви на пред…., както е казано падаш ставаш и пак продължаваш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.