Уни-Блог™. Продукт на "Успей в България. Всички права запазени.
Блогът на Красимира Иванова
Присъедини се към екипа на победителите ! ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ - АКТУАЛНИЯТ ФИНАНСОВ ТРЕНД НА 21 ВЕК!!!
Кликни ТУК!

Начало

Презентация

Изключително ми е приятно да Ви се представя.Казвам се Красимира Иванова от град    Варна,зодия Дева.Работила съм в сферата на туризма в хотел като администратор.Дипломирах се успешно,завършвайки Колеж по мениджмънт,търговия и маркетинг град София,филиал В.Търново,специалност маркетинг,професионално направление икономист.Взех стратегическо решение да се реализирам в  сферата на дигиталния маркетинг.

%d0%b3%d1%83%d0%b3%d0%b0%d0%bb%d1%81

 

Имах уникалния шанс да се присъединя към екипа на 4Live Transfer Factor. Дейността  ми като независим представител на компаниите, блогър  и рекламен сътрудник съществено допринесе за развиване на интелектуалния ми потенциал и личностното ми развитие.

Бизнес консултант съм на корпорация Siberian HEALTH,FM WORLD, Oriflame,Padlock Incime и бизнес партньор на JoiNetwork.Туристически агент съм в туристическа агенция Valenta Vip Travel ,базирана в град София,онлайн дейност – търговец на туристически пакети.

Моят девиз в живота е:”Няма невъзможни неща”.Усъвършенствам компютърните си умения в позитивна насока,учейки се”в движение”.Иноватор съм по дух,развивам кретивното,логическо и аналитично мислене.Моето лично мнение е,че всеки сам трябва да намери своя път,своя ресор на дейности да вложи ресурси като енергия,усилия и време да обогатява и усъвършенства силните си страни.Аз определено съм намерила своя път.

%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%b1%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b5%d1%81

 

Добре дошъл в категорията на адекватните в общ аспект.В динамично променящата се пазарна среда просперират и са успешни не умните и образовани  индивиди,а тези с предприемачески дух и търговски нюх.

Бъди промяната,която желаеш да видиш в света!!!

%d1%85%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d0%bd%d0%b8

За повече информация,моля изберете категория в горния десен ъгъл на униблога!